Shenzhen Sinoseen Technology Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: sinoseen
Aantal werknemers: 350~400
Jaarlijkse omzet: 40million-50million
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhensinoseen, Ltd werd opgericht in Maart 2009. Voor over decennia, is Sinoseen gewijd aan het voorzien van klanten van diverse OEM/ODM aangepaste CMOS oplossingen van de beeldverwerking van ontwerp en ontwikkeling, die aan naverkoop one-stop service.we de vervaardigen is zeker om klanten met de concurrerendste prijs en de beste kwaliteit aan te bieden.

 

Momenteel, impliceren onze producten in USB-cameramodule, MIPI-cameramodule, DVP-cameramodule, de mobiele module van de telefooncamera, de module van de notitieboekjecamera, veiligheidscamera, autocamera en de slimme producten van de slijpsteencamera op vele verschillende gebieden zoals VR, AR, 3D, AI, wearable apparaat, hoofdtelefoon, glazenrobotica, IoT, medische industrieel, agrotechny, biometrie, weergave, beeldverwerking, computervisie, veiligheid, enz. Om het even welk product verwant met cameramodule, kunnen wij de beste oplossing voor u vinden.

Geschiedenis

De Sinoseentechnologie werd gevestigd in 2009. Aanvankelijk, werden wij OEM de mobiele modules van de telefooncamera voor belangrijke mobiele telefoonfabrikanten, en snel de hoogste tien mobiele de modulefabrikanten van de telefooncamera in China. Beginnend in 2016, richtten wij een nieuwe afdeling op om een verscheidenheid van onderscheiden cameramodules te ontwikkelen. Na jaren van het harde werk, hebben wij zeer rijke ervaring in diverse producten op vele gebieden geaccumuleerd, en wij zijn uw vertrouwde op partner.

 

China Shenzhen Sinoseen Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

OEM/ODM allerlei USB/MIPI/DVP-cameramodule vanaf uw verzoek.

Vóór het ondoordringbaar maken, kan ons techniekteam vrij technisch overleg verstrekken, en na het bevestigen van de details, kunnen wij vrije tekeningen verstrekken.

Ons Team

In het stadium van productontwikkeling en ondoordringbaar maken, hebben wij een sterk team van ondoordringbaar makeningenieurs en hogere ingenieurs om de cameramodule aan te passen u enkel wilt. In het massaproduktiestadium, omdat wij een zeer goede behulpzame verhouding met leveranciers hebben, kunnen wij een groot voordeel in prijs hebben. Bovendien hebben wij een zeer goed team van de naverkoopdienst om uw zorgen of op te lossen het technische of andere aspecten is.

China Shenzhen Sinoseen Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Sinoseen Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1